NIU Kick Scooter KQi3 Sport

Artnr: MI763593

Ta dig fram på vägarna i en snyhh scooter! Försedd med breda däck, ett vidare styre och en rymlig ståplatta kan du med NIU Kick Scooter KQi3 Sport uppleva ultimat komfort på vägarna. De fyra olika körlägena (E-Save, Sport, Custom och Pedestrian) ger dig möjlighet att anpassa din körning efter behag. Kontrollen ligger i dina händer med denna bekväma och lätthanterliga elsparkcykel. SLUT PÅ LAGER

Elsparkcykeln är utrustad med ett NIU Energy Lithium batteri som ger dig en maximal räckvidd på hela 40 km efter enbart 5 timmars laddning. Du kan nu slippa stressen över att behöva ladda konstant och istället fokusera på njutningen av att köra denna fantastiskt designade scooter. Den kraftfulla NIU motorn ger dessutom en maximal kraft på hela 300 W och en toppfart på 25 km/h.

Mått: 1173 x 541.5 x 1202 mm
Mått, ihopvikt: 1173×541.5×504mm

Med bara två enkla steg fälls scootern ihop för att tas med vart du än befinner dig eller är påväg, dessutom väger den enbart 18,3 kg. Du kan även hålla stenkoll på din körning med den smarta NIU-appen som kopplar upp elscootern till din smartphone. Här kan du spåra din batteritid, körhistorik och räckvidd.


Produkten har utgått ur sortimentet.
Visa andra liknande produkter